V_R_S Alleen “I”k en “U” kunnen de ketting breken.

Written by quantum. Posted in Uncategorized

Bijna iedereen is op de hoogte van de maatregelen omtrent het Coronavirus. De maatregelen zorgen ervoor dat wij geen klassikale lessen kunnen verzorgen.

De eerste week van onze “semi”lockdown ben ik gestart met het delen van korte instructie filmpjes en uitdagingen. Ook ben ik opzoek gegaan naar een goede maar ook haalbaar alternatief voor onze lessen.

Dit alternatief heb ik gevonden in Zoom. Inmiddels hebben proefsessie met jullie gedeeld. (betrof een opname) Maar ook hebben we al een online les gehad. Hoewel de mogelijkheden beperkt blijven, ga ik vanaf vandaag iedere lesdag, online lesgeven volgens het lesrooster (verkort i.v.m de restricties van Zoom).

Via WhatsApp, mail, Facebook, SMS heb ik naar mijn idee iedereen bereikt. Mocht jij het toch hebben gemist? Contact mij en wij gaan het regelen.

Voor nu maak er het beste van en enorm bedankt voor ieders loyaliteit !!