Transitie IKMF compleet.

Written by quantum. Posted in Uncategorized

Na een 180 uur durende opleiding tot Civilian Krav Maga Instructor bij de Ikmf-netherlands Ikmf-holland. Heb ik mijn diploma als G2 instructeur behaald. Via deze wil ik de instructeurs Amnon Darsa, Dan Oren, Israel Cohen en Tamir Gilad onwijs bedanken voor het overdragen van hun kennis en expertise op het gebied van Krav Maga.Naast de instructeurs wil ik ook Martijn Bos bedanken voor zijn gastvrijheid en verzorging gedurende deze opleiding.
Natuurlijk gaat ook veel dank uit naar alle deelnemers aan deze opleiding. Uiteraard wil ik ook alle deelnemers aan deze opleiding bedanken voor hun inzet, input, feedback en leermomenten die ik aan jullie te danken heb zonder jullie had ik deze “reis” niet kunnen maken. Uiteraard uit het oude vertrouwde nest van Protect Invest special thanks to Arthur Bak.
Groep