Stay Away Training 14 september 2016

Written by quantum. Posted in Uncategorized

Stay Away Taken

Vaak zijn vrouwen het slachtoffer van geweld in welke vorm dan ook. De eerste vorm van zelfverdediging begint bij een sterke en zelfverzekerde houding, maar de praktijk leert ons dat bij geweld terugvechten helpt!

Vrouwen hebben vaak het beeld dat Krav Maga niet voor hun is, te hard en gewelddadig.

Wanneer je filmpjes gaat bekijken op YouTube, kunnen we begrijpen dat mensen dit beeld krijgen. Wat men daar ziet, is vaak geen Krav Maga en als het dat wel is, zijn het high level studenten of instructeurs die even aan de wereld willen laten zien hoe goed ze zijn, daarmee veel mensen onbedoeld Krav Maga schuw maken.

Het vrouwen-programma draagt dan ook niet de naam Krav Maga maar Stay Away. De training is aangepast aan de doelgroep en lijkt in veel opzichten niet op het Krav Maga uit de reguliere trainingen. De deelneemsters moeten in zeer korte tijd weerbaar worden en derhalve is het programma eenvoudig maar doeltreffend.

Wil jij jezelf leren verdedigingen? Wij willen jou graag leren dat jij het kan en het durft wanneer het erop aan komt!

Woensdag 14 september 2016 geven wij in Barneveld een les van 90 minuten. Tijdens deze les behandelen wij het onderwerp “Vastpakken en opgetild worden”. Geef je op en leer samen met andere vrouwen hoe jij jezelf kan helpen en verdedigen..!

Voor wie? Alleen vrouwen van 16 jaar en ouder.

Waar: gymzaal Valkhof (Valkhof 87 3772 EE Barneveld).

Wanneer: Woensdagavond 14 september 2016.

Tijd: 20:00 – 21:30 uur.

Kosten bedragen €15 p.p

Klik HIER om via Facebook het evenement te delen en te laten zien dat jij gaat!

 

Aanmelden Stay Away