Start seizoen 2018/2019

Written by quantum. Posted in Nieuws, Uncategorized

Beste Krav’ers van Selfdefense & Protection,

Na een mooie afsluiting voor de zomer waarbij wij maar liefst €465,-(!) hebben opgehaald voor het Hong Kong Cancer Fund is het nu nog minder dan één week te gaan voordat alle Krav Maga lessen weer van start gaan.

Wij zijn weer vol aan de gang met de voorbereidingen voor het komende seizoen. Zo gaan wij a.s. donderdagavond in het park aan de slag voor de ‘Witte tent‘ en start het eerste Stay Away-programma in september.

Kijk ook eens op de site van de IKMF. Wij zijn aangesloten bij deze bond en zij organiseren regelmatig interessante seminars waaraan je kunt deelnemen.

Belangrijkste is dat wij maandag geheel volgens het lesrooster weer lekker gaan sporten. Vergeet niet dat in Ede de lestijden en locatie gewijzigd zijn. Check dat nog even! Verder starten wij met een juniorengroep in Ede. Heb je Facebook, deel deze nieuwe kans dan voor tieners in Ede!

Ook bestaat er nu een Selfdefense & Protection WhatsApp groep. Dit is een groep waarin alleen de beheerder informatie delen kan en is dus puur informatief. Wil jij hieraan deelnemen? Laat het ons weten en wij voegen jou toe.


Heb je vragen, je weet….ik ben nooit te beroerd om het nóg een keer uit te leggen?…

Wij hebben er zin in! Tot van de week!