Spin je ook mee voor Sarah?

Written by quantum. Posted in Uncategorized

Beste allemaal,

Zoals je leest is gezondheid niet vanzelfsprekend. Lees dit verhaal en spin met ons mee!

(voorstel is van 14:00 t/m 15:00 uur als groep te fietsen NOG 5 PLAATSEN VRIJ)

De voorgestelde tijden zitten vol!!!!!!

Maar van 21:00 tot 22:00 uur is nog vrij. Wie wil kan zich alleen nog hiervoor opgeven.
Meld je aan door een email naar ons te sturen. Betalen kan in de les en wij zorgen dat het bij de juiste persoon terecht komt.

Onder de deelnemers van onze club, zal ik 1 nieuw T-shirt verloten!

Groeten,
Dries van der Velden.

==========
Spin je ook mee voor Sarah?

Sarah is een heel lief klein wondertje van inmiddels 1 jaar oud en leidt aan de ziekte IPAH. Dit is een zeldzame, progressieve aandoening die zich kenmerkt door een hoge bloeddruk in de longvaten waaronder de longslagader. Dit Zomervakantie komt doordat de longvaten zich vernauwen door veranderingen die optreden in de vaatwand. Het gevolg is dat het hart harder moet pompen om het bloed door de vernauwde bloedvaten te laten stromen. Naarmate de situatie voortschrijdt zal de rechterhartkamer hi
er steeds meer moeite mee krijgen. IPAH is een ongeneeslijke ziekte. Ondanks dit alles is Sarah sterke meid die de hele dag door lacht en kletst en zal nog veel mensen en artsen zal gaan verbazen! Samen met papa, mama, en grote broer Jesse genieten zij iedere dag volop van en met elkaar.

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de niet vergoedde en nog te verwachte kosten ten aanzien van de ziekte van Sarah, is het initiatief gestart om deel te nemen aan de spinningmarathon bij Sportcentrum Rinjani in Putten op zaterdag 22 september 2012. Deze spinningmarathon staat in het teken van geld inzamelen voor goede doelen. Veel mensen zullen zich tijdens de 12,5 durende marathon inzetten op de fietsen van Rinjani voor in totaal 5 goede doelen. Hoe meer en hoe langer wij fietsen bezet houden, des te meer geld kunnen we inzamelen voor Sarah. Natuurlijk willen wij een fantastisch resultaat bereiken en daarbij hebben wij jouw hulp nodig! Je kunt met ons meefietsen of als supporter alle deelnemers aanmoedigen op de dag zelf. Met jouw betrokkenheid kun je een steentje bijdragen aan deze fantastische actie!

Voor alle deelnemers geldt een minimale tijd van een uur dat je op een fiets blijft zitten. Al fiets je maar eventjes, je steunt hierbij Stichting Sarah en dat is al super! Je kunt zelf geld inleggen om te gaan spinnen, maar je kan hiervoor ook sponsors zoeken. Als je niet wilt of kan sporten is een gift op de dag zelf of via de stichting (zie website) natuurlijk ook welkom.

Locatie: Rinjani Putten
Datum: zaterdag 22 september 2012
Kosten: € 10,- per fiets per uur (vooraf betalen)

Hopelijk tot zaterdag 22 september!