Seminar Protect Invest

Written by quantum. Posted in Uncategorized

Geachte leden,

 Algemeen:

Protect Invest gaat elk jaar een aantal gratis seminars organiseren die alleen voor leden of genodigden toegankelijk zullen zijn.

De thema’s van deze seminars zullen verschillend van onderwerp maar altijd actueel zijn, en worden gegeven door instructeurs van Protect Invest. Hierbij zal ook worden samengewerkt met Selfdefense and protection uit Putten en B-Safe uit Israël

Locaties en data zullen ruim van te voren worden bekend gemaakt en rouleren over de drie vestigingen van Protect Invest!

13 april is de Kick-off van het eerste seminar met als thema streetfight!de voorbereidingen zijn begonnen maar aantal plaatsen is beperkt en vastgesteld op maximaal 60 man/vrouw dus aanmelden is een must!!!!

Alle reguliere trainingen op de zondag komen te vervallen zodat iedereen in de gelegenheid word gesteld om te kunnen deelnemen aan het seminar!

 

Oogmerk:

Door het organiseren van gratis seminars de waardering voor u als lid te laten blijken, de onderlinge saamhorigheid tussen de verschillende sportscholen te vergroten en vooral plezier hebben met elkaar!

Effect:

Met de seminars word de getraindheid van iedereen verhoogd, word er kennis gemaakt met de variëteit in het curriculum van Krav Maga en wordt er inzicht verkregen in de hogere of specialistische levels.

Einddoel:

Goede knokkers en kravisten die er trots op zijn om deel uit te maken van het Protect Invest team en de IKMF

 

Wie:

Alle leden en instructeurs van Protect Invest, Selfdefense and Protection en B-Safe

Wat:

Seminar Streetfighter met oa de volgende onderwerpen:

Bewegen in menigtes, meerdere tegenstanders, bendes, overval, bedreiging, kidnap en gewoon een lekkere portie Dirty Fighting

Waar:

USC Sport – Universum

Science Park 306

1098 XH Amsterdam

Wanneer:

Zondag 13 april 2014 11.00-14.00 uur

Waarmee:

Bokshandschoenen of freefight handschoenen, bitje, tock en uiteraard het Protect Invest T-shirt

Hoe:

Opgeven voor donderdag 3 april via info@selfdefenseandprotection.nl  met als onderwerp Streetfighter waarbij u duidelijk uw naam en trainingslocatie vermeld!

 

 

Opgeven is gaan!

Geen smoezen of excuses…….want het gaat fantastisch worden Be there!!!!  

 

 

Het team van Protect Invest