Belangrijke mededeling!! Corona

Written by quantum. Posted in Nieuws

Beste Leden,

Elke dag bereikt ons nieuwe informatie omtrent het Corona virus. Gisterenavond heeft het kabinet vergaande maatregelen getroffen zoals het advies om thuis te blijven bij griep-, koorts- of hoestklachten.

GGD en RIVM roepen op sociale contacten te vermijden dan wel zoveel mogelijk te beperkten. Het NOC*NSF doet er nog een schepje bovenop door alle sportactiviteiten op te schorten en af te zeggen.

Hoe graag wij het ook willen relativeren, geen angst willen zaaien en vooral de rust willen bewaren. Kunnen en mogen wij ook niet onze kop in het zand steken.  Krav Maga is een sport met meer dan gemiddeld lichamelijk en close contact. Er wordt intensief gesport, gezweet, zwaar geademd, etc.

Wij hechten zeer veel waarde aan de gezondheid van onze leden en vinden het op dit moment onverantwoordelijk om jullie bloot te stellen aan een eventuele besmetting. Daarom hebben wij besloten de situatie niet verder af te wachten en de adviezen serieus te nemen. Per heden stoppen wij met het verzorgen van onze lessen.

Natuurlijk houden wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen zodra mogelijk al onze lessen hervatten. Hoe vervelend ook uitgangsdatum ligt om en nabij 31 maart 2020. Hoe, wat, wanneer is voor mij nu ook een grote vraag. Het is een nieuwe en voor nu niet te overziene situatie.

Met sportieve groeten,

Dries van der Velden / Selfdefense & Protection