3FM’S SERIOUS REQUEST “HANDS OFF OUR GIRLS”

Written by quantum. Posted in Uncategorized

Dit jaar staat de actie van 3 FM Serious Request in het teken van “HANDS OFF OUR GIRLS“. Deze week organiseert IKMF door heel Nederland speciale seminars Krav Maga voor vrouwen. Krav Maga is een zelfverdediging methode die vrouwen in staat stelt voor zichzelf op te komen en zichzelf te kunnen verdedigen tegen een fysiek sterkere belager. Eenvoudig en effectief.

In samenwerking met het Chr Groevenbeek College Putten die haar zaal geheel belangeloos tot onze beschikking stelde, hebben wij een leerzaam, doeltreffend, effectief maar vooral er leuk twee uur durend seminar neergezet. Naast een groep zeer enthousiaste meiden (bedankt voor jullie donatie aan 3 FM Serious Request). was er natuurlijk ook de “viespeuk” in het afransel-pak.

De inzet van deze “viespeuk”, maakte het mogelijk technieken direct in de praktijk aan de lijve te ondervinden. De aanvallen waren realistisch en confronterend evenals de verdedigingen. Die in rap tempo effectief hun doel troffen om vervolgens snel weg te vluchten.

Leuke anekdote: Chr Groevenbeek College bleek ouder gesprekken te hebben. Hierdoor stond het om en op de parkeerplaats van de school bomvol met auto’s. De “viespeuk” was echter in de veronderstelling dat het allemaal gegadigden waren voor ons seminar en was iets wat nerveus 🙂

Via deze weg wil ik iedereen bedankt die dit seminar tot een succes heeft gemaakt. Wil jij nog meedoen? Kijk dan op de site van IKMF Nederland of er bij jouw in de buurt een seminar wordt gehouden.

 

2 1